Welke abonnementen zijn er?

door Tarissa Boerrigter

Er zijn twee abonnementsvormen: Basis en Pro.

Met het gratis Basis-abonnement kun je al jouw gegevens presenteren op je solvo-profiel. Potentiële cliënten zien met welke zorgverzekeraars je een contract hebt en zij kunnen per e-mail of telefoon contact met je opnemen voor een afspraak. Je kunt al je gegevens zelf naar wens aanpassen.

Wil je meer voordelen? Dan kun je vanaf €9,95 per specialist per maand een Pro-abonnement aanschaffen. Hiermee krijg je de mogelijkheid om een online afspraakmodule toe te voegen aan je solvo-profiel en krijg je promotie bij relevante inhoudelijke artikelen op de gezondheidswebsites van solvo.

Bij Pro heb je de keuze tussen een maandelijks of jaarlijks opzegbaar abonnement.

-       Maandelijks opzegbaar (€11,95 per specialist per maand).

Op ieder gewenst moment kun je specialisten (tijdelijk) deactiveren of verwijderen. De betaling zal maandelijks plaatsvinden. Met ingang van de volgende maand zal de prijs veranderen. Bovendien is het ook mogelijk om per maand specialisten toe te voegen. Er zijn geen extra kosten achteraf.

-       Jaarlijks opzegbaar (€9,95 per specialist per maand)

Op ieder gewenst moment kun je specialisten (tijdelijk) deactiveren of verwijderen, maar de kosten blijven gelijk gedurende looptijd van je contract. De betaling zal direct vooraf plaatsvinden voor het hele jaar. Het is altijd mogelijk specialisten toe te voegen gedurende looptijd van je contract. Voor deze specialisten betaal je dan het aantal maanden dat het contract nog loopt. Voorbeeld: je hebt een jaarcontract afgesloten in januari. In september start een nieuwe medewerker. Voor deze medewerker betaal je dan €39,80 (vier maanden à €9,95).  Er zijn geen extra kosten achteraf.


Heeft dit artikel je geholpen?