Service-berichtWe vinden de beveiliging van jouw en onze gegevens zo belangrijk dat we onze wachtwoordeisen hebben vergroot. Lees hier meer.

Hoe vergroot solvo de online vindbaarheid van mijn praktijk?

De vindbaarheid van je praktijk wordt op verschillende manieren vergroot. Steeds meer mensen zoeken online naar de juiste zorg. Solvo biedt hen een platform om gemakkelijk en geheel kosteloos de beste zorgspecialist te vinden.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Op alle websites binnen het solvo-netwerk wordt veel waarde gehecht aan zoekmachineoptimalisatie (SEO). Aangesloten praktijken profiteren van onze kennis op dit gebied. Door zoveel mogelijk complete en betrouwbare informatie over klachten, behandelingen, zorgspecialisten en praktijken aan te bieden zorgen wij dat ook de pagina van jouw praktijk hoger in de zoekresultaten op bijvoorbeeld Google eindigt.

Pro-abonnement

Met een Pro-abonnement wordt de online aanwezigheid van je praktijk nog meer vergroot. Praktijken met een Pro-abonnement profiteren van extra promotie bij relevante klachten en behandelingen op de sites binnen het netwerk van solvo, zoals Gezondheidsplein.nl en Dokterdokter.nl. Deze sites hebben bij elkaar een maandelijks bereik meer dan 5 miljoen  bezoekers.


Ook heb je als Pro-specialist de mogelijkheid een solvo-expert te worden in de vraagbaak. Hier beantwoorden deskundige solvo-specialisten gezondheidsvragen van bezoekers. Je profiel op de vraagbaak is gelinkt aan je solvo-profiel, waar bezoekers direct contact met je op kunnen nemen.


Zie ook:  5 SEO-tips voor een vindbaar profiel.


Heeft dit artikel je geholpen?