Service-berichtWe vinden de beveiliging van jouw en onze gegevens zo belangrijk dat we onze wachtwoordeisen hebben vergroot. Lees hier meer.

Hoe vergroot solvo de online vindbaarheid van mijn praktijk?

door Eline Feenstra

De vindbaarheid van je praktijk wordt op verschillende manieren vergroot. Ten eerste omdat steeds meer mensen online naar de juiste zorg zoeken. Solvo biedt hen een platform om gemakkelijk en geheel kosteloos de beste zorgspecialist te vinden.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Daarnaast wordt er op alle websites binnen het solvo-netwerk veel waarde gehecht aan zoekmachineoptimalisatie (SEO). Aangesloten praktijken profiteren van deze autoriteit van solvo op het web. Door zoveel mogelijk complete en betrouwbare informatie over klachten, behandelingen, zorgspecialisten en praktijken aan te bieden zorgen wij dat ook de pagina van jouw praktijk hoger in de zoekresultaten op bijvoorbeeld Google eindigt.

Pro-abonnement

Met een Pro-abonnement wordt de online aanwezigheid van je praktijk nog meer vergroot. Praktijken met een Pro-abonnement profiteren van extra promotie bij relevante klachten en behandelingen op de sites binnen het netwerk van solvo, zoals Gezondheidsplein.nl en Dokterdokter.nl. Deze sites hebben bij elkaar een maandelijks bereik van 5,5 miljoen bezoekers.Ook heb je als Pro-specialist de mogelijkheid een solvo-expert te worden in de vraagbaak. Hier beantwoorden deskundige solvo-specialisten gezondheidsvragen van bezoekers. Je profiel op de vraagbaak is gelinkt aan je solvo-profiel, waar bezoekers direct contact met je op kunnen nemen.


Zie ook:  5 SEO-tips voor een vindbaar profiel.


Heeft dit artikel je geholpen?